2. Team
  3. Zorg, begeleiding en vervanging

Zorg, begeleiding en vervanging

Naast de intern begeleiders zijn ook enkele teamleden die de zorg en begeleiding van onze leerlingen in handen hebben.

Dit schooljaar heb ik geen eigen groep, maar doe ik weer werkzaamheden ter ondersteuning van de sociaal emotionele ontwikkeling van leerlingen. Dit doe ik op donderdag en vrijdag en soms op woensdag.

Juf Marja

Dit vinden de kinderen: Ze is heel lief en kan heel goed tekenen. Ze legt heel goed uit en is soms streng.

Mijn naam is Tamara. Sinds  2006 ben ik  werkzaam als onderwijsassistent op De hofstee en elke dag nog met veel plezier. Dit jaar ben ik in de in de groepen 1-4 te vinden, wat het werk zo  afwisselend maakt.  Ik ben hier te vinden op maandag dinsdag en woensdag. En soms op donderdag en vrijdag.  Verder woon ik samen en ben trotse moeder van 2 meisjes Ninthe van 5 jaar en Vayen van 1 jaar.

Juf Tamara

Dit vinden de kinderen: Ze helpt ons goed. Ze leest heel goed mee en let goed op. Dat is fijn. Ze is een slimme juf, dus ze is heel goed in lezen. Doet leuke spelletjes, ze maakt er spelletjes van.

Hoi, Ik ben Vicky. Ik vervang dit jaar alleen in de groepen 5. Iedere dinsdag ben ik in groep 5B, bij meneer Edwin en op vrijdag ben ik in groep 5C, bij juf Denise. Mijn lievelingsvak is rekenen.

Juf Vicky