1. Home
  2. Ouders
  3. Oudervereniging
  4. Leden oudervereniging

Leden oudervereniging

 

 

 

Ik ben Claudia Woestenberg.  Ik ben 39 jaar en werk als verzorgster in het verpleeghuis in Etten-Leur. Ik heb 2 dochters, Sabine die is net van school af en Nathalie van 11 jaar die zit bij Juf Linsey in groep 7. Dit wordt mijn 9e jaar bij de oudervereniging, omdat ik het leuk vind om te zien wat er zich bezig houd in en rondom school van onze kinderen, ook vind ik het leuk om sommige dingen mee te organiseren rondom de feestdagen voor de kinderen op school, en dan hun blije gezichtjes te kunnen zien.  Ik zit in de werkgroep sinterklaas en avondvierdaagse.

 

 

Claudia Woestenberg

 

    

Hallo ik ben Isabella Bouman .
Heb 2 kids waarvan 1 op de hofstee Liv ze zit bij juf Lisette in groep 5 en een zoon Per op de KSE.
Ik ben al vele jaren  lid van de ov en vind het nog steeds erg leuk om te helpen.
Ik zit in de werk groep Sint en carnaval en verzorg het groep 8 afscheid cadeau.
Mocht je  vragen hebben stel ze.

 

Isabelle Tilleman

 

 

Ik ben Linda Vermeer-van Heusden, 46 jaar en getrouwd met Fred. We hebben 2 kinderen, Alysha, zij zit in de derde op de Munnickenheide en Milan, hij zit in groep 3.
Ik vind het leuk om betrokken te zijn op de school en mee te helpen bij de verschillende activiteiten. Ik heb veel zin in het komende schooljaar!

 

 

 

 

Mijn naam is Angela de Vries, ik woon samen met Patrick en wij zijn de ouders van Kars en Lotte (groep 7). Naast een drukke baan bij een uitzendbureau vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen. Vandaar dat ik me heb aangemeld bij de oudervereniging. Zo draag ik mijn steentje bij aan verschillende activiteiten (kerst, carnaval, avondvierdaagse, Pasen, etc) en kan ik een klein kijkje in de keuken van De Hofstee nemen. De contacten met alle leden, leraren en andere ouders zijn leuk. In een druk bestaan van een jong gezin, probeer ik mijn ontspanning te vinden in spelletjes en knutselen met de kinderen, hardlopen en lezen.

 

 

Angela de Vries

 

Ik ben Patricia Raafs, woon samen met Bas en onze twee meiden, Ilsa en Evi, die ondertussen naar de middelbare school gaat. Ik werk 3 dagen bij tuincentrum Life & Garden in Etten-Leur. Verder vind ik het leuk om te winkelen, schminken en knutselen met de kinderen. Ik ben nu ruim 8 jaar lid van de oudervereniging, nog steeds met veel plezier. Ik vind het erg gezellig en leuk om mee te helpen op school met het organiseren van allerlei activiteiten, meestal in de werkgroepen carnaval en avondvierdaagse maar ook bij andere activiteiten. Fijn om op deze manier wat meer betrokken te zijn bij de school, en mijn steentje bij te dragen.

 

 

 

Patrcia Raafs

Mijn naam is Esther, ik ben getrouwd met Marc en samen hebben wij twee dochters. Mirthe zit in groep zes en Fiene in groep drie. Sinds enkele jaren ben ik lid van de oudervereniging. Ik vind het nog steeds erg leuk om activiteiten te organiseren en mee te helpen met versieren van de school. Door zo mijn steentje bij te dragen, hoop ik dat alle kinderen een leuke en gezellige schooltijd kunnen beleven.Esther

Mijn naam is Vanessa van Est en woon samen met Frits. We hebben samen twee geweldig mooie en lieve dochters Noa en Michelle.
Ik werk voor mezelf als Re-integratie Coach dus heb ik het geluk dat ik mijn agenda zelf kan indelen. Hierdoor kan ik meer betrokken zijn bij de school van mijn kinderen en dat vind ik erg belangrijk. Daarom zit ik ook bij de oudervereniging, het is erg leuk om eens te kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat en om mee te helpen met het organiseren van de activiteiten, waar alle kinderen zoveel plezier aan belevenIk ben Nathalie Goossens, woon samen met Fred en we hebben 2 kinderen; Tim van 7 jaar en Britt van 6 jaar. Tim zit in groep 5 bij juf Denise en Britt zit in groep 3 bij juf Laura. Zelf werk ik  2 dagen in het speciaal onderwijs REC-4 als juf. Daar heb ik dit schooljaar groep 8.  Omdat ik het erg belangrijk vindt om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen ben ik lid van de OV. Ik heb er weer veel zin in om activiteiten mee te organiseren, te helpen waar nodig en de blije gezichten van de kinderen te zien tijdens vieringen.

 


 

Mijn naam is Bianca Aarts, getrouwd met Alphons en mama van Kim (groep 6) en Nick (groep 2). Drie dagen per week ben ik werkzaam op kantoor. Sinds 2015 ben ik lid van de ov omdat ik ontspanning op school, naast het harde werken, belangrijk vind voor de kinderen. Super leuk om hieraan mijn steentje te kunnen bijdragen waar nodig en de vrolijke gezichten van de kindjes te zien. Maar ook het contact met de andere ov leden, hulpouders en leraren is heel gezellig. Dit jaar mag ik plaatsnemen in de werkgroep kerst en pasen.

Hoi ik ben Kim Schouw ,moeder van Nick ( groep 5) en Esmée en Milou (groep 3). Ik werk 2 dagen als administratief medewerkster. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de school van onze kinderen. En vind het leuk om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan de activiteiten op school. 

Mijn naam is Peggy, moeder van Pleun uit groep drie. Dol op ons gezin en de beesten in en rond ons huis. 

Naast mijn werk probeer ik actief te zijn op school. 
Het is belangrijk dat onze kinderen straks terug kijken op een gezellige en fijne basisschooltijd. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij. Dit probeer ik te doen door mij in te zetten voor de ouderraad. Het is prettig om met een stel enthousiaste ouders te zorgen dat onze school er gezellig uitziet en dat ik me nuttig kan maken tijdens diverse evenementen op school. Wil je meer weten over mij of over de ouderraad? Spreek me gerust een keertje aan.

Hallo, mijn naam is Kim Schalk. Ik ben 41 jaar, ben getrouwd met Michel en we hebben 2 zonen. Ruben in groep 8 bij juf Judith en Aäron in groep 6 bij juf Chantal. Ik ben nieuw bij de oudervereniging. Al loop ik wel wat jaartjes mee met het versieren van de school en als hulpouder bij de activiteiten.  Ik heb gemerkt dat hoe ouder de kinderen worden hoeveel minder ze je nodig hebben in de klas. Omdat ik graag in contact blijf met de school heb ik me naar al die jaren opgegeven. Ik heb er zin in.