2. Leerlingen
  3. Groep 5
  4. Groep 5 b

Groep 5 b

Mijn naam is Edwin. Ik ben getrouwd met Marielle en heb 2 kinderen, Lucas en Isabelle. Ik werk sinds 1997 op de Hofstee en heb al heel wat verschillende groepen in de afgelopen jaren gehad. Op dit moment sta ik voor groep 5.

Ik geef graag het vak geschiedenis en ook in de creatieve vakken kan ik mijn ei kwijt. Daarnaast ben ik ook de ICT-er op de Hofstee en heb ik de zorg voor alle digitale leermiddelen, software, digiborden, laptops/computers, etc..

In mijn vrije tijd zwem ik graag, zoek ik met de metaaldetector naar oude munten. Wie weet er ergens nog een akkertje of weilandje waar ik op mag? Ik hoor het graag.

Daarnaast verkoop ik ook nog reproducties van oude landkaarten via mijn webwinkel www.verledeninkaart.nl

Wie weet... Tot ziens op de Hofstee!

Meneer Edwin

Dit vinden de leerlingen van Meneer Edwin:

Wat kan meneer Edwin heel goed?

Geschiedenislesgeven, omdat dat zijn lievelingsvak is. Hij heeft heel veel spullen van geschiedenis en dat laat hij allemaal zien. Hij kan ook best wel goed tekenen en met de computer werken, want juffen en meneren vragen hem altijd om hulp.

Wat vind je het grappigst aan hem?

Hij kan grapjes maken, hij maakt van saaie lessen een leuke les en bij sommige dingen zoals spelling maakt hij er grapjes van.

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?

Hoe grappig en leuk hij was. Ik ga de leuke geschiedenislessen missen.

Hoi, Ik ben Vicky. Ik vervang dit jaar alleen in de groepen 5. Iedere dinsdag ben ik in groep 5B, bij meneer Edwin en op vrijdag ben ik in groep 5C, bij juf Denise. Mijn lievelingsvak is rekenen.

Juf Vicky

Informatieboekje groep 5