2. Leerlingen
  3. Groep 4
  4. Groep 4 b

Groep 4 b

Ook dit jaar werk ik weer met veel plezier op de Hofstee.

Het blijft mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen.

Met veel plezier en enthousiasme proberen we iedere dag veel te leren.

Dit doen we samen met juf Yvette, die iedere donderdag in de groep komt.

Juf Dimf

Dit vinden de leerlingen van juf Dimf:

Wat kan je juf heel goed?

Ze kan goed dingen uitbeelden, als we stil moeten zijn doet ze haar vinger voor haar mond.

Welk vak is je juf heel goed?

Dictee en spellingwant ze laat meteen de antwoorden zien van het dictee.

Wat vind je het grappigst aan je juf?

Ze maakt heel veel grapjes, e is lief en soms een klein beetje streng, als kinderen echt niet luisteren.

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?

Onze eigen juf en haar vriendelijkheid.

Hoi, ik werk al heel wat jaren op de Hofstee. Ik heb vaak een eigen groep gehad, maar dit jaar sta ik in 4B, 4C, 6A en 8B. Erg leuk! Zo zie ik nog eens wat! In die groepen mag ik vaak muziek of gym geven omdat ik dat graag doe.

Ik hou ook heel erg van knutselen dus doe ik veel voor het Hofstee Atelier.

In mijn vrije tijd ga ik graag buiten klimmen in de rotsen, geocachen of wandelen. Binnen speel ik graag gezelschapsspelletjes, toneel of gitaar en vind ik het heerlijk om te tekenen, schilderen of te knutselen (Je hebt PinO vast al gezien).

juf Yvette

Dit vinden de leerlingen van juf Yvette:

Wat kan je juf heel goed?

Tekenen en uitleggen. Gek doen, als ze gek doet dan staan we achter onze stoel dan moeten we effe alles loslaten en heel gek doen, even omhoog.

Wat vind je grappig aan je juf?

Heel veel grappige dingen is niet op te noemen, bij het knutselen hele gekke bewegingen.

Ze kan heel serieus zijn en dan kan ze wel eens boos worden, maar dat is maar heel soms.

Welk vak is je juf heel goed?

Ze kan het beste knutselen want ze maakt altijd leuke en gekke dingen, we moesten met tekenen hele gekke vormpjes maken.

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?

Missen omdat ze zo lief was, hoe lief ze tegen ons doet, ze geeft leuke rekenlessen. Als we klaar zijn hands up0, stop handen omhoog.

Informatieboekje groep 4