2. Leerlingen
  3. Groep 4
  4. Groep 4 a

Groep 4 a

Mijn naam is Eveline. Ik werk sinds 2015 met veel plezier op De Hofstee. Dit schooljaar heb ik weer groep 4. Ik vind dit een ontzettend leuk jaar en heb er dan ook weer veel zin in. Ik sta dit schooljaar wel maar drie dagen voor de klas (maandag, dinsdag en woensdag) de andere twee dagen (donderdag en vrijdag) mag ik aan de slag als talentbegeleider samen met juf Hanneke. Ik ga dan onder andere de Topwerk-leerlingen begeleiden.

Als ik niet aan het werk ben vind ik het leuk om te tennissen, hard te lopen, op mijn gitaar te pingelen of lekker te koken.

Het pingelen op de gitaar heeft nog wel wat oefening nodig, maar zoals ik ook tegen de kinderen zeg; “leren is proberen”.

Juf Eveline

Dit vinden de leerlingen van juf Eveline:

Wat kan je juf heel goed?
Lesgeven, ze kan heel goed bepalen wanneer ik met de timer moet werken, dat ik legoblokjes krijg. Goed in lesgeven van knutselen, zij heeft hele leuke ideeën.
Wat vind je het grappigst aan je juf?
Heel grappig, ze doet zo boksen met mij.
En soms maakt ze grapjes,
Dat ze mij altijd knuffels geeft en de PowerPoint en de powerplays en de legoblokjes.
Powerplays zijn spellen die we moeten kopen en dan mogen we een spelletje doen.
Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?
Ze zegt altijd dat ik haar moet aankijken met mijn mooie bruine chocolade ogen. Met sommige kinderen heeft ze speciale afspraken die

Informatieboekje groep 4