2. Leerlingen

Groep 3 b

Mijn naam is Laura en ik werk sinds schooljaar 2016/2017 op bs

de Hofstee. Hiervoor heb ik gewerkt op SBO het Kompas, bs de Weerijs

(Breda) en ingevallen voor stichting INOS Breda. Dit is mijn 2e jaar dat ik voor groep 3 mag staan. Ik heb hier veel zin in! Ik heb me verbaasd wat een groei de leerlingen in groep 3 doormaken; persoonlijk en bij lezen/rekenen/schrijven.

Naast lesgeven ben ik veel bezig met muziek; ik speel dwarsfluit,

heb veel gezongen en speel keyboard. Ook dans ik graag (ballroom,

latin en zumba). Dus de kinderen zullen lekker veel met muziek gaan doen dit jaar!

Juf Laura

Dit vinden de leerlingen van juf Laura:

Wat kan je juf heel goed?
Goed lezen, ze kan goed schrijven en goed krullen zetten.
Welk vak is je juf heel goed?
Kern 11.
Wat vind je het grappigst aan je juf?
Ze doet soms een hele grappige stem, grapjes maken,

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?
Juf laura en mijn vriendinnen, ze is heel lief en aardig, dat vind ik wel heel erg, dat ik weg ga bij haar,  maar gelukkig kan ik haar nog wel zien want ik zit naast haar.

Hoi, ik ben juf Sabine en jullie kennen mij als juf van groep 1-2. Ik ben ooit al eens een paar jaar juf van groep 3 geweest en dit schooljaar mag ik weer naar groep 3, nl. 1 dag bij juf Laura en 1 dag bij juf Els. Ook dit jaar heb ik daar veel zin in. Op dinsdag ( bij juf Laura) en donderdag ( bij juf Els ) kun je mij dan ook vinden op de eerste verdieping, want dan ben ik in hun klas. De andere dagen zijn juf Laura en juf Els er zelf. Ik wil er een geweldig leuk schooljaar van maken. En dat gaat vast lukken hoor!  Als ik niet op 'De Hofstee’ ben, dan zorg ik thuis voor “mijn” 3 mannen; o.a. Collin van 23 jaar en Dennis van 18 jaar, ben ik aan het badmintonnen, fietsen of met vriendinnen aan het thee drinken met een lekkere koek…..want daar ben ik gek op !!!

Ik wens je een super leuk jaar toe!!

juf Sabine

Dit vinden de leerlingen van juf Sabine:

Wat kan je juf heel goed?

Ze kan heel goed blij en boos kijken. Ze kan goed tekenen en knutselen.

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?

Dat ik haar niet meer zie omdat ik naar een andere groep ga.

Informatieboekje groep 3