2. Leerlingen
  3. Groep 3
  4. Groep 3 a

Groep 3 a

Ik ben Diana en ben sinds 2011 werkzaam op de Hofstee. Daarvoor heb ik ingevallen bij stichting Leersaam, daarna heb ik 2,5 jaar gewerkt op sbo het Kompas. Tot dit jaar was ik werkzaam in groep 1-2.Dit jaar voor het eerst groep 3, dit is niet geheel nieuw voor mij. Een paar jaar geleden heb ik op de Toverlaars in een 3-4-5 combigroep een zwangerschapsverlof vervangen en 2 jaar geleden iedere vrijdag groep 3 op basisschool de 4 Heemskinderen. Ik vind het een super leuke, spannende nieuwe uitdaging!
In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, bodybalance, pump, lezen etc.
En vooral om met mijn dochtertje Noor te spelen!

Juf Diana

Dit vinden de leerlingen van juf Diana:

Wat kan je juf heel goed?

Ze is heel lief. Ze kan goed achter ons aanrennen in de speeltuin. Ze kan heel goed vliegtuigjes vouwen.

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?

Omdat we niet meer bij haar in de klas zitten gaan we haar missen.

Ik ben Leoniet Mol en werk sinds 1990 op De Hofstee. Eerst 9 jaar als invalkracht in alle groepen en vanaf 1999 ben ik in vaste dienst. Dit jaar mag ik in alle groepen 3 gaan werken. Hoe bijzonder is dat! Het mooie aan het werken in deze groep, is dat het zoveel uitdagingen biedt, aan zowel de kinderen als de leerkracht. Het is een heel intensief, maar ook bijzonder boeiend en leuk schooljaar is. Het is fijn te merken dat de kinderen, gedurende het jaar een enorme groei en ontwikkeling doormaken. Kinderen zijn verrast en verbazen zichzelf over hun persoonlijke vorderingen. Na een jaar kunnen lezen, rekenen en schrijven. Heel prachtig!
In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en geniet van de mooie natuur om ons heen. Hardlopen vind ik een leuke sport. Het werken in onze tuin is ook een grote hobby van mij. Als ik tijd heb lees ik graag een mooi boek.

Juf Leoniet

Informatieboekje groep 3