2. Informatie
  3. SCHOOLspot

SCHOOLspot

Veel korting voor alle ouders van onze school

Bij SCHOOLspot.nl krijg je tot 85% korting op de nieuwste software voor thuis!

Ouders van leerlingen op onze school kunnen software, laptops, de Flip Mino camera en veel meer aanschaffen tegen sterk gereduceerde prijzen. En zoveel korting wil de school jullie niet onthouden.

Bij SCHOOLspot.nl bestel je namelijk software en andere pc benodigdheden goedkoper dan in elke andere winkel, omdat zij voor alle leerkrachten en ouders van onze school met softwareleveranciers hebben onderhandeld. Je korting op software kan zelfs oplopen tot 85%! Jouw kinderen kunnen hierdoor veilig legale software gebruiken.

Wat is er verkrijgbaar bij SCHOOLspot.nl?

Van Adobe tot Microsoft, van antivirus tot woordenboeken tot hardware en nog veel meer. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. En het zijn allemaal de nieuwste versies voor een fractie van de winkelprijs.

Vrijblijvend account maken

Aanmelden voor SCHOOLspot.nl kan door op https://www.schoolspot.nl/ te klikken op Nog geen account en het aanmeldformulier in te vullen. Bij het aanvragen van toegang tot SCHOOLspot.nl wordt gecontroleerd of de medewerker of leerling bij ons op school is ingeschreven. Na ontvangst van de inloggegevens kan er worden gewinkeld bij SURFspot.nl.

Je kunt zelf 24 uur per dag, 365 dagen per jaar op SURFspot.nl bestellen en de software wordt op je huisadres afgeleverd.

De voordelen van SCHOOLspot.nl

Genoeg redenen om je aan te melden op SCHOOLspot.nl:

• Betrouwbaar (aanmelden en aangemeld staan is vrijblijvend)
  • Snel (producten binnen een paar dagen in huis)
  • De laagste prijzen (dankzij speciale onderwijslicenties)
  • Recente versies (het assortiment is zo veel mogelijk up-to-date)
  • Uitgebreide lijst producten (het assortiment wordt steeds verder uitgebreid)
  • Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zitten al in de prijs)