1. Home
  2. Informatie
  3. Nieuws
  4. Nieuwe website Brede school Etten-Leur

Nieuwe website Brede school Etten-Leur

dinsdag 9 januari 2018

Eind januari gaat de nieuwe website van de brede school Etten-Leur www.bredeschooletten-leur.nl online. Deze website geeft informatie over  de brede school Etten-Leur en geeft toegang tot informatie over alle 8 verschillende brede scholen en de daarin samenwerkende organisaties

Een apart onderdeel vormt  het naschoolse activiteitenprogramma  met informatie over de verschillende activiteiten en hoe je je kind kunt inschrijven voor activiteiten.

 

Wat is anders

We zijn gestopt met het programma boekje waarvan je gewend was dat dit de eerste week na de vakantie meegegeven werd. De informatie over het activiteitenprogramma is vanaf nu alleen te vinden op de website. Je kind  krijgt na de vakantie een flyer mee met daarin kort aandacht voor het activiteitenprogramma en speciaal voor de nieuwe activiteiten, hoe de informatie over de activiteiten te vinden is op de website en hoe je je kind kunt inschrijven.

 

Kiezen wordt makkelijker

De activiteiten staan verdeeld over een aantal categorieën waarop je kunt selecteren. Alleen die activiteiten komen dan in beeld. Verder kun je selecteren op leeftijdscategorie. Deze mogelijkheden maken het makkelijker en overzichtelijker om een keuze uit de veelheid aan activiteiten te maken. 

 

Vaker nieuwe activiteiten

Aanbieders van activiteiten kunnen doorlopend nieuwe activiteiten op de website plaatsen. Via facebookpagina berichten we steeds wanneer een nieuwe activiteit op de website geplaatst is. Dus like deze pagina https://www.facebook.com/bredeschoolettenleur  zodat je doorlopend op de hoogte wordt gehouden

 

Aanmelden en dan

Per activiteit vul je het aanmeldformulier in. Volg de instructies en druk op verzend. Je krijgt vrijwel direct een ontvangstbevestiging waarin alle gegevens staan. Ook de contactgegevens van de aanbieder van de activiteit. Je kunt je eventuele vragen dan rechtstreeks stellen aan de aanbieder.  Meestal krijgt u daarna  nog een uitnodiging van de aanbieder met daarin o.a. ook hoe de betaling geregeld wordt. Zo niet dan staat alle benodigde informatie zoals datum, tijd, plaats kosten e.d. in de bevestigingsmail.

 

Voor vragen over bovenstaande kunt u een email sturen naar  wilma.lugtenberg@surpluswelzijn.nl

Terug naar overzicht Pagina afdrukken