2. Informatie
  3. Inschrijven
  4. Wat kan u verwachten als uw kind is ingeschreven?

Wat kan u verwachten als uw kind is ingeschreven?

Wat fijn! Wij mogen u en uw kind(eren) op onze school verwelkomen!

Als u uw kind bij Kbs. De Hofstee hebt ingeschreven, gaat het verder als volgt:

1. Na het inleveren van uw aanmeldingsformulier krijgt u een bevestiging van inschrijving via de mail vanuit de administratie.
  2. 8 weken vóór uw kind 4 jaar wordt, krijgt u een mail met vragen rondom de laatste nieuwe informatie die belangrijk is vooraleer uw kind bij ons op school start (zogenaamd intakeformulier).
  3. Na dit mailtje wordt uw kind ingedeeld in een groep. U krijgt hier dan zo snel mogelijk bericht van.
  4. Daarna zal de leerkracht, waar uw zoon/dochter bij in de klas komt, met u contact opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Hier bespreekt u samen eventuele belangrijke informatie en wanneer de 3 oefenmomenten kunnen plaatsvinden (een ochtend, een middag en een hele dag). Alsook krijgt u de belangrijkste informatie zodat er een prettige start kan van maken samen met uw kind.

Dit is voor veel mensen nieuw en altijd een spannend. Aarzel dus niet om bij vragen ons te bellen of mailen zodat wij uw kunnen helpen bij eventuele onduidelijkheden.

Fijne start gewenst!!