2. Informatie
  3. Inschrijven

Inschrijven

Wanneer u uw kind wilt inschrijven op De Hofstee, dient u het aanmeldformulier volledig ingevuld in te leveren bij de school. Ouders die hun opleiding in het buitenland hebben genoten, dienen tevens het formulier 'opleiding buitenland' in te vullen. Dit formulier is in diverse talen beschikbaar en kunt u aanvragen bij de administratie.

Deze formulieren moeten op school ingeleverd worden bij de administratie of verzonden worden naar Kraanvogel 22, 4872 SB Etten-Leur.

De meeste inschrijvingen vinden plaats na een informatief gesprek met de directeur en een rondleiding door de school. Middels onderstaand formulier kunt u een afspraak maken met de directeur. Tevens kunt u telefonisch een afspraak maken (076-5035581).

Aanvraag informatief gesprek