2. Informatie
  4. Kerstviering

Kerstviering

woensdag 21 december

Woensdag 21 december is de jaarlijkse kerstviering. De kerstviering begint om 17.00 uur. In alle groepen vindt een kerstbuffet plaats. De hapjes voor het kerstbuffet kunnen woensdag 21 december vanaf 16.45 uur naar de groep van het kind worden gebracht. Schalen en dergelijke graag voorzien van naam en groep!

Om 18.30 uur eindigt de kerstviering in de klas. U kunt uw zoon of dochter dan in de groep ophalen. Vanaf dat moment bent u verantwoordelijk voor uw kind(eren). Op het Jack Standerplein gaat de kerstviering gezamenlijk verder. Onder het genot van een kopje koffie of een glaasje glühwijn wordt de kerstviering gezamenlijk afgesloten. De leerlingen van groep 8 zorgen voor een muzikale bijdrage. Om 19.00 uur eindigt de kerstviering.

Kinderen mogen niet alleen naar huis, tenzij ouders vooraf schriftelijk toestemming geven dat hun zoon/dochter alleen naar huis mag gaan. Wij hopen op een gezellige en sfeervolle kerstviering.

Terug naar overzicht Pagina afdrukken