2. Informatie
  3. Agenda
  4. Carnavalsviering (groep 1 naar school)

Carnavalsviering (groep 1 naar school)

vrijdag 17 februari

Vrijdagmiddag 17 februari vieren we carnaval op school. Ook de kinderen van groep 1 gaan die dag naar school. Alle kinderen mogen ’s morgens al verkleed naar school komen. De overblijfkinderen, die dat niet willen, kunnen zich eventueel tijdens het overblijven omkleden! Evenals in voorgaande jaren mogen er geen speelgoedpistolen en zwaarden worden meegenomen naar school. Ook spuitconfetti is niet toegestaan.

De overblijfkinderen worden vanaf 13.00 uur door de eigen leerkracht opgevangen. Vanaf dat tijdstip is er muziek op het grote plein. Wij zouden het leuk vinden als ook de ouders in de polonaise meelopen. Om 13.15 uur gaan alle kinderen naar hun eigen klas. De jongste kinderen dienen door de ouder begeleid te worden naar de groep. ‘s Middags is er een playbackwedstrijd en zal er een verkiezing worden gehouden van de mooist verklede carnavalsvierder. Zowel een jongen als een meisje zullen in de prijzen vallen! We gaan er een gezellige middag van maken! Alaaaaf!

Terug naar overzicht Pagina afdrukken