2. Groepen
  3. Groep 8
  4. Groep 8 b

Groep 8 b

Mijn naam is Judith. Dit schooljaar heb ik weer groep 8. Een ontzettend leuk jaar, waar van alles te gebeuren staat. De dinsdagen vervul ik mijn taak als bovenbouwcoördinator en coach ik leerkrachten op diverse SKPOEL scholen.

Mijn hobby's zijn voetbal, tennis en koken.

Juf Judith

Dit vinden de leerlingen van Juf Judith:

Wat kan je juf heel goed?

Ze kan veel, ze kan goed zingen en dansjes maken, lesgeven en ze kan goed aardig zijn. Ze is heel grappig.

Welk vak is je juf heel goed?

Muziekles en tekenen, ze kan niet goed tekenen maar het wel goed uitleggen. Van haar mogen we spelletjes spelen, maar we mogen ook van haar lezen want dat vinden wij veel leuker.

Wat vind je het grappigste aan je juf?

Ze maakt veel grapjes. Met de musical nu zegt ze bij bepaalde situaties zinnen uit de musical. Dit gebeurt als niemand het verwacht en dan gaat iedereen lachen. Haar lessen zijn nooit saai.

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?

Alle alle dingen en grapjes.

Hoi, ik werk al heel wat jaren op de Hofstee. Ik heb vaak een eigen groep gehad, maar dit jaar sta ik in 4B, 4C, 6A en 8B. Erg leuk! Zo zie ik nog eens wat! In die groepen mag ik vaak muziek of gym geven omdat ik dat graag doe.

Ik hou ook heel erg van knutselen dus doe ik veel voor het Hofstee Atelier.

In mijn vrije tijd ga ik graag buiten klimmen in de rotsen, geocachen of wandelen. Binnen speel ik graag gezelschapsspelletjes, toneel of gitaar en vind ik het heerlijk om te tekenen, schilderen of te knutselen (Je hebt PinO vast al gezien).

juf Yvette

Dit vinden de leerlingen van Juf Yvette:

Wat kan je juf heel goed?

Tekenen en uitleggen. Gek doen, als ze gek doet dan staan we achter onze stoel dan moeten we effe alles loslaten en heel gek doen, even omhoog.

Wat vind je grappig aan je juf?

Heel veel grappige dingen is niet op te noemen, bij het knutselen hele gekke bewegingen.

Ze kan heel serieus zijn en dan kan ze wel eens boos worden, maar dat is maar heel soms.

Welk vak is je juf heel goed?

Ze kan het beste knutselen want ze maakt altijd leuke en gekke dingen, we moesten met tekenen hele gekke vormpjes maken.

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?

Missen omdat ze zo lief was, hoe lief ze tegen ons doet, ze geeft leuke rekenlessen. Als we klaar zijn hands up0, stop handen omhoog.
Informatieboekje groep 8