2. Groepen
  3. Groep 8
  4. Groep 8 a

Groep 8 a

Mijn naam is Tom. Ik  ben geboren op 7 augustus 1981 en ik woon met mijn vriendin samen in Etten-Leur. Ik werk sinds 2004 op de Hofstee en heb voornamelijk in de bovenbouw gewerkt. Momenteel heb ik groep 8 en dat is een ontzettend leuk leerjaar. Het is mooi om de oudste kinderen van de school te begeleiden richting een nieuwe stap: de middelbare school. Het schoolkamp en de musical maken het alleen nog maar leuker!

Verder ben ik op onze school stagecoördinator en Intern Vertrouwenspersoon. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met muziek, dat is dan ook mijn allergrootste hobby. Verder vind ik het fijn om te reizen en wat van de wereld te zien.

Meneer Tom

Dit vinden de leerlingen van Meneer Tom:

Wat kan meneer Tom heel goed?

Muziek maken en heel goed uitleggen.

In welk vak ik meneer Tom heel goed?
Het vak muziek, nou dan heeft hij een verhalenkist met een verhaal, dat vertelt hij dan en dan heeft hij er een liedje bij en dat leert hij ons.

Wat vind je het grappigst aan hem?

Hij is goed in grappen bedenken die nergens op slaan, zoals k2 ½ in de musical.

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?

De muziekkist met zijn verhalen.

Zoveel missen, de klas daar zit je al acht jaar bij. Alle leraren want die ken je al heel lang.

Informatieboekje groep 8