2. Groepen
  3. Groep 7
  4. Groep 7 b

Groep 7 b

Ik ben Daniel. geboren in Etten-Leur en alweer 37 jaar jong. Ik woon vlakbij school. Ik kan dus lekker te voet naar school. Op De Hofstee heb ik mijn LIO-stage (Leraar In Opleiding) gedaan in groep 7 en werd daarbij begeleid door juffrouw Judith en meneer Louis.

Sinds 2012 ben ik werkzaam op De Hofstee. Daarvoor heb ik 3,5 jaar gewerkt op Het Kompas te Etten-Leur; de basisschool voor speciaal onderwijs. Eenmaal afgestudeerd heb ik het aanbod om te komen werken op Het Kompas aangenomen, al had ik van tevoren niet verwacht daar terecht te komen. Ik heb daar met heel veel plezier gewerkt en heb heel veel geleerd op gebied van speciale zorg. Op school houd ik me o.a. bezig met rekenen, sport en (hoog)begaafdheid.

Mijn grote hobby is voetbal. Ik doe dit met veel plezier bij vv Internos; jarenlang in het eerste elftal en nu op een lager niveau met een hechte vriendengroep. Daarnaast zou ik heel graag nog eens een jeugdteam gaan coachen. Ook vind ik het leuk om met muziek bezig te zijn en verzorg samen met 2 neven de muziek en het licht op feestjes. Mijn lievelingsland is Spanje, waar ik ook familie heb wonen.

Tijdens mijn verlofdagen (6) word ik vervangen door een invaller.
Ik heb veel zin om er een leuk, maar vooral leerzaam jaar van te maken en zie de samenwerking met juffrouw Linsey met veel vertrouwen en vooral plezier tegemoet.

Meneer Daniël

Dit vinden de leerlingen van Meneer Daniel:

Wat kan meneer Daniel heel goed?

Lesgeven en hij is heel goed in uitleggen. Hij doet het heel uitgebreid, hij legt het niet saai uit maar op een leuke manier.

Welk vak is meneer Daniel heel goed?

Ik denk wel rekenen, ik weet het niet. Ik vind dat hij heel goed spelling kan uitleggen.

Wat vind je het grappigst aan hem?

Als hij les geeft maakt hij tussendoor altijd grapjes. Bijvoorbeeld als je je vinger op steekt dan kijkt ie met zijn ogen aan wie hij antwoord gaat geven. Dan kiest hij mij expres als laatste.

Wat ga je missen als je naar een andere groep gaat?

Hij geeft bijna nooit straf. Omdat hij heel leuk les geeft. En omdat hij meneer Daniel zelf is.

Informatieboekje groep 7